Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă truffel cu vișine, 22 g
Detalii
Ciocolată neagră cu conținut de cacao minim 64%, îndulcită cu eritritol și stevia pentru un indice glicemic scăzut.
Consumul de alimente care conțin eritritol determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele care conțin zahar. Consumul excesiv poate avea efecte laxative!
Ingrediente
Ciocolată amăruie 65% (masă de cacao, îndulcitori: eritritol, glicozid derivat din steviol (0.02%), unt de cacao, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, aromă), cremă de truffel 35% (îndulcitor: maltitol, eritritol, glicozid derivat din steviol (0.02%), apă, lapte praf de cocos, grăsime vegetală nehidrogenata: palmier, shea, praf de cacao degresat, vișine în alcool 10% (vișine, alcool etilic), regulator de aciditate: acid citric, arome, emulgator: lecitină de floarea soarelui, poliglicerol poliricinoleat, conservant: sorbat de potasiu.
Substanța uscată de cacao min. 64%.
Conținut de alcool maxim 1%.
Alergeni
Poate conține urme de arahide, nuci, lapte, soia și gluten!
Valoare nutrițională în 100 g de produs
Valoare energetică | 1696 kJ/410 kcal |
Lipide | 36,9 g, din care acizi grași saturați: 22,2 g |
Glucide | 34,9 g, din care zahăruri: 0,7 g, din care polioli: 31,1 g |
Fibre | 7,4 g |
Sodiu | 0 g |
Proteine | 6,8 g |
Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.