Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă truffel cu vișine, 22 g

Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă truffel cu vișine, 22 gCiocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă truffel cu vișine, 22 gCiocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă truffel cu vișine, 22 gCiocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă truffel cu vișine, 22 g
Eritritol-stevia
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă truffel cu vișine, 22 g
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă truffel cu vișine, 22 g
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă truffel cu vișine, 22 g
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă truffel cu vișine, 22 g

Ciocolată amăruie umplută cu cremă de nucă de cocos, fără lactoză, fără zahăr, cu îndulcitori: eritritol și stevia.


DibetteMarca: Dibette

Disponibil

3,20Lei / buc.
TVA inclus
Cod produs: dib-6847
Tip produs: Dulciuri


Detalii

Ciocolată neagră cu conținut de cacao minim 64%, îndulcită cu eritritol și stevia pentru un indice glicemic scăzut.

Consumul de alimente care conțin eritritol determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele care conțin zahar. Consumul excesiv poate avea efecte laxative!

Ingrediente

pc-ingredients

Ciocolată amăruie 65% (masă de cacao, îndulcitori: eritritol, glicozid derivat din steviol (0.02%), unt de cacao, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, aromă), cremă de truffel 35% (îndulcitor: maltitol, eritritol, glicozid derivat din steviol (0.02%), apă, lapte praf de cocos, grăsime vegetală nehidrogenata: palmier, shea, praf de cacao degresat, vișine în alcool 10% (vișine, alcool etilic), regulator de aciditate: acid citric, arome, emulgator: lecitină de floarea soarelui, poliglicerol poliricinoleat, conservant: sorbat de potasiu.

Substanța uscată de cacao min. 64%.

Conținut de alcool maxim 1%.

Alergeni

pc-allergens

Poate conține urme de arahide, nuci, lapte, soia și gluten!

Valoare nutrițională în 100 g de produs

pc-nutrition

Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.