Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de portocale și cacao, 22 g

Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de portocale și cacao, 22 gCiocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de portocale și cacao, 22 gCiocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de portocale și cacao, 22 gCiocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de portocale și cacao, 22 g
Eritritol-stevia
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de portocale și cacao, 22 g
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de portocale și cacao, 22 g
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de portocale și cacao, 22 g
  • Ciocolată amăruie Dibette cu eritritol și stevia – cremă de portocale și cacao, 22 g

Ciocolată amăruie umplută cu cremă de portocale și cacao, fără lactoză, fără zahăr adăugat, cu îndulcitori: eritritol și stevia.


DibetteMarca: Dibette

Disponibil

3,20Lei / buc.
TVA inclus
Cod produs: dib-6984
Tip produs: Dulciuri


Detalii

Ciocolată neagră cu conținut de cacao minim 64%, îndulcită cu eritritol și stevia pentru un indice glicemic scăzut.

Consumul de alimente care conțin eritritol determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele care conțin zahar. Consumul excesiv poate avea efecte laxative!

Ingrediente

pc-ingredients

Ciocolată amăruie 65% (masă de cacao, îndulcitori: eritritol, glicozid derivat din steviol (0.02%), unt de cacao, emulgatori: lecitină de floarea soarelui, aromă), cremă de portocale și cacao (grăsime vegetală nehidrogenata: palmier, shea, îndulcitor: eritritol, lapte praf de cocos, făina de soia, praf de cacao degresat 1,5%, acid alimentar: acid citric, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă).

Substanța uscată de cacao min. 64%.

Alergeni

pc-allergens

Poate conține urme de arahide, nuci, lapte, soia și gluten!

Valoare nutrițională în 100 g de produs

pc-nutrition

Ciocolata trebuie protejată împotriva luminii și aerului. Trebuie depozitată într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 12 și 20 °C. Depozitați ciocolata desfăcută într-un ambalaj cât mai bine închis. De preferință consumați ciocolata în max. 3 zile.