Pauză de livrare 19/12/2023 - 07/01/2024

Termeni și condiții de cumpărare

Orice comandă efectuată pe www.edulciuri.ro presupune automat faptul că beneficiarul comenzii (sau clientul) este de acord cu termenii și condițiile expuse aici. Crearea unui cont pe www.edulciuri.ro înseamnă automat că clientul este de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului www.edulciuri.ro, acest lucru având valoare contractuală între părți.

Confirmarea comenzilor efectuate online se face prin e-mail sau apel telefonic. Clientul are obligația să furnizeze un număr de telefon valid și o adresă de e-mail validă pentru a putea primi confirmarea comenzii. În caz contrar, clientul are la dispoziție posibilitatea de a face comandă telefonic, la unul dintre operatorii noștri.

Prețul produselor

SC Choco Pack SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile în funcție de prețurile de achiziție de la furnizori.

Livrare și plată

Serviciile oferite de www.edulciuri.ro se adresează clienților din România. Metoda de livrare a produselor este prin colet – serviciu de curierat, sau Poșta Română.

Nu putem garanta expedierea în ziua comenzii în următoarele cazuri:

  • Comandă plasată după ora 13:00.

  • Comandă având o cantitate de produse semnificativă.

  • Comenzi plasate în perioade aglomerate din punct de vedere al livrării - Black Friday, crăciun, etc.

Plata comenzilor se poate efectua în trei moduri:

  1. Plată prin ramburs – contravaloarea comenzii și a livrării se plătește în momentul preluării coletului.

  2. Plată prin card bancar – contravaloarea comenzii și a livrării se plătește după plasarea comenzii, cu card bancar Visa® sau Mastercard®.

  3. Plată prin transfer bancar – contravaloarea comenzii și a livrării se plătește prin transfer bancar. Atenție, în acest caz livrarea se începe doar după confirmarea plății!

În cazul plății cu ramburs documentul fiscal de plată este chitanța ramburs de la curier, emisă pe numele Dvs. și pe care se specifică plata pentru firma noastră. În cazul plăților prin ramburs SC Choco Pack SRL NU emite bon fiscal (conform Codului Fiscal bonul fiscal se emite doar pentru plată în numerar, nu și în cazul trimiterilor prin corespondență când o terță parte este implicată).

Prețuri de livrare

În cazul produselor mici prețul de livrare depinde de volumul produselor și valoarea comenzii.

Coletele ajung la destinație în 2-4 zile lucrătoare. Prețuri:

peste 400 LeiGratuit
200-399,99 Lei 20 Lei
0-199,99 Lei 30 Lei

ATENȚIE: în cazul platei cu ramburs, la valoarea livrării se adaugă o taxă de 5 lei.

Anularea comenzilor

Comenzile care nu sunt expediate se pot anula. Trimiteți un e-mail cu această cerere sau sunați-ne pe unul dintre numerele noastre de telefon.

Returnarea produselor

Conform legislației în vigoare, clientul poate returna produsele în termen de 14 zile calendaristice. Se acceptă pentru retur doar produsele nedeteriorate. Conform legislației, cheltuielile de expediție cauzate de retur sunt suportate de client. Clientul va primi banii pe produsele returnate în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la primirea returului, prin transfer bancar.

Pentru mai multe informații legate de garanție și returnare, consultați pagina returnarea produselor.

Neridicarea coletelor

În cazul în care un client nu ridică coletul comandat din culpa sa, ne rezervăm dreptul de a nu mai trimite acelui client colete decât cu plata în avans.

Nu asumăm responsabilitatea pentru situațiile în care coletul este returnat pentru că adresa era greșită sau destinatarul nu și-a ridicat coletul. Obligația clientului este de a trece adresa corectă în comandă și de a ridica coletul expediat de către noi.

Asumăm răspunderea pentru expediții până la preluarea acestora de către firmele de expediție. Orice reclamație sau răspundere cu privire la expediție va fi făcută firmei de expediție.

Confidențialitate

Datele personale ale clientului sunt folosite exclusiv pentru procesarea și expedierea comenzilor. Firma SC Choco Pack SRL garantează confidențialitatea datelor clienților.

Dispute

Orice divergență posibilă între SC Choco Pack SRL și clienți se va rezolva pe cale amiabilă, prin acordul părților, iar dacă părțile nu ajung la un acord, doar atunci litigiul se va rezolva prin mediere, și dacă nici atunci nu s-a ajuns la un consens, în instanță conform legilor în vigoare.