Napolitană Dibette cu fructoză, fără gluten – cacao, 26 g
Detalii
Felie de napolitană, umplută cu cremă de cacao și învelită în glazură de cacao, fără zahăr adăugat, îndulcită cu fructoză pentru un indice glicemic scăzut.
Consumul de alimente care conțin fructoză în loc de zahăr determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele care conțin zahar. Poate fi consumat de diabetici în cadrul cantității de carbohidrați recomandate zilnice!
Ingrediente
Cremă de cacao 39% (grăsime vegetală hidrogenată parțial: ulei de palmier, pudră de cacao degresată 9.5%, fructoză 9%, amidon de cartofi, lapte praf degresat, zer praf dulce, arome, emulgator: lecitină de floarea soarelui), glazură de cacao cu fructoză 35% (grăsime vegetală hidrogenată totală: ulei din sâmburi de palmier, pudră de cacao degresată 18%, fructoză 13%, emulgator: lecitină de floarea soarelui, poliglicerol-poliricinogleat, aromă), napolitane 26% (amidon de cartofi, faină de soia, grăsime vegetală hidrogenată: ulei de palmier, emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare, agent de afânare: bicarbonat de sodiu).
Alergeni
Lapte, soia. Poate conține urme de arahide, nuci și ouă!
Valoare nutrițională în 100 g de produs
Valoare energetică | 2296 kJ/551 kcal |
Lipide | 35,4 g, din care acizi grași saturați: 26,1 g |
Glucide | 54 g, din care zahăruri: 23,5 g, din care fructoză: 22 g |
Fibre | 1,1 g |
Sodiu | 0,25 g |
Proteine | 3,5 g |
Napolitanele trebuie protejate împotriva umidității. Depozitați produsul deschis într-un loc uscat și într-un ambalaj bine închis. De preferință consumați napolitanele deschise într-o zi.